PAIKKA AUKI

TyöntekijöilleOnneksi olkoon! Olet päässyt töihin sosiaali- ja terveysalan järjestöön ja avannut oven mielenkiintoiseen järjestömaailmaan. Työnantajajärjestösi on mukana Veikkauksen rahoittamassa Paikka auki -ohjelmassa, jossa mahdollistetaan vuosittain n. 200 työpaikkaa osatyökykyisille ja nuorille.

Toivomme, että Paikka auki -työsi tuo sinulle lisää uusia mahdollisuuksia ja kokemuksia tulevaisuutta varten. Hyödynnä siis kontaktejasi ja verkostoidu mahdollisimman paljon.


Tukea työsuhteeseen

Paikka auki -ohjelmalla on tiimi, joka on juuri sinua varten. Tiimin tehtävänä on koordinoida avustusohjelmaa koko Suomen laajuisesti. Ohjelmakoordinaattorit Anu ja Ira tarjoavat apua ja tukea Paikka auki -työntekijöille työsuhteiden ajan. Jos sinulla herää kysymyksiä, ajatuksia tai ideoita, ole rohkeasti yhteydessä:

Anu: anu.lappalainen@nuortenystavat.fi, p. 044 746 2106 
Ira:
ira.mattila@nuortenystavat.fi, p. 044 744 3567 


Paikka auki somessa

Paikka auki - ohjelman löydät Twitteristä ja Instagramista nimimerkillä @paikkaauki sekä Facebookista nimellä Paikka auki. Liitythän myös Facebook-ryhmään nimeltä Paikka auki -työntekijät, jossa kuulet kaikista tapahtumista sekä saat mm. työpaikkavinkkejä. Youtube toimii ohjelmassa tuotettujen videoiden kirjastona. Jos haluat jakaa oman Paikka auki -tarinasi, ota yhteyttä viestinnän Venlaan sähköpostilla venla.tuohino@nuortenystavat.fi tai 044 428 7508.

Kiinnostaako instakaappaus? Paikka auki -työntekijät voivat halutessaan saada Paikka auki Instagram-tilin päiväksi haltuunsa. Instagramissa voi kertoa työstä ja fiiliksistä järjestössä sekä samalla saada näkyvyyttä työnantajajärjestölleen.

Kiinnostaako kaappausvuoro? Kysy lisää Venlalta: venla.tuohino@nuortenystavat.fi tai 044 428 7508.


Hyödyllisiä linkkejä

Sosiaalialan järjestöjä koskeva työehtosopimus

Oikeudet ja velvollisuudet työssä / Työsuojeluhallinto

Työhyvinvointi-materiaalit

Vaikean asian puheeksi ottaminen