PAIKKA AUKI

TapahtumatTreffejä Paikka auki -porukalla

Vertaistuki, verkostoituminen ja vuorovaikutus; nämä kolme sanaa olivat tausta-ajatuksena avustusohjelmassa olevalle verkostolle tarkoitettujen tapaamisten suunnittelussa. Treffit-sanasta huokuu tutustumisen ja yhteydenlöytämisen tunnelma.

Järjestötreffeille kutsutaan Paikka auki -ohjelman työnantajaedustajia vaihtamaan ajatuksia, esittämään kysymyksiä sekä jakamaan kokemuksia. Siellä käydään myös läpi työnantajakyselyssä esille tulleita yleisesti pohdituttaneita teemoja sekä esimerkiksi rahoittajan ajankohtaisia terveisiä.

Paikka auki -treffeillä tapaavat avustusohjelman rahoituksella palkatut työntekijät. Pääosassa ovat työntekijöiden toiveet ja ajatukset, avoin vuorovaikutus sekä mahdollisuus oman alueen toisten Paikka auki -työntekijöiden löytämiseen. Tapaamisissa työntekijöille tulee tutuksi alueen muita sote-alan järjestöjä sekä järjestöistä löytyviä työpaikkoja.

Teematreffejä järjestetään satunnaisesti toivottujen teemojen pohjalta ja ne ovat suunnattu teemasta riippuen joko työnantajille, avustuksella palkatuille työntekijöille tai kaikille ohjelmassa mukana oleville.

Verkkotreffit ovat tapaamisia, joita järjestetään etänä verkon kautta. Ne ovat teemasta riippuen suunnattu joko työnantajille, avustuksella palkatuille työntekijöille tai kaikille asiasta kiinnostuneille. Ilmoittautumisen jälkeen lähempänä tapahtumaa sähköpostiin lähetetään linkki, josta pääsee osallistumaan tapahtumaan. Verkkotreffien osallistujille mikrofonit eivät valitettavasti voi olla päällä, mutta kysymyksiä voi lähettää chatin kautta koko tapahtuman ajan.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Ira Mattila
Ohjelmakoordinaattori
p. 044 744 3567

Ethän tule tapahtumiin kipeänä!

Pidämme tapahtumissamme ryhmäkoot pieninä, max. 10 henkeä, joten muistathan myös peruuttaa tulosi, jos sairastut tai sinulle tulee jokin muu este. Peruutuksen voit tehdä sähköpostilla paikkaauki@nuortenystavat.fi tai puhelinnumeroon 044 744 3567.

13.8. Paikka auki -treffit

Verkossa klo 9.00–10.00


Paikka auki -työntekijöille
Liity mukaan.


19.8. Osaamismerkkipaja

Fasilitoijana Opintokeskus Siviksen Lotta Pakanen.

Verkossa klo 13–14.30

Paikka auki -työntekijöille.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tämän linkin kautta.


8.9. Järjestötreffit

Oikeudet ja velvollisuudet Paikka auki -työssä. Verkkotilaisuudessa on puhujana lakimies (OTM) Katri Mäki.

Verkossa klo 9.00–10.30

Paikka auki -työnantajille.
Liity mukaan.


20.9. Mentorointivalmennus

Oman näköinen mentorointi -valmennuksessa pohditaan omia vahvuuksia mentorina ja kuullaan toistemme kokemuksia, oppeja ja onnistumisia. Tapahtuman vetää Mari Granholm / Resis Oy.

Verkossa 13.00-15.00

Paikka auki -järjestöissä mentorointia/ohjausta tekeville. 

Laita päivämäärä ylös. Ilmoittautuminen avautuu myöhemmin.


11.11. Mahdollisuuksien polku -webinaari

Verkossa 12.00–16.00

Yhteistyössä STEAn kanssa.

Laita päivämäärä ylös. Ohjelma täydentyy vielä.