PAIKKA AUKI

TapahtumatTreffejä Paikka auki -porukalla

Vertaistuki, verkostoituminen ja vuorovaikutus; nämä kolme sanaa olivat tausta-ajatuksena avustusohjelmassa olevalle verkostolle tarkoitettujen tapaamisten suunnittelussa. Treffit-sanasta huokuu tutustumisen ja yhteydenlöytämisen tunnelma.

Järjestötreffeille kutsutaan Paikka auki -ohjelman työnantajaedustajia vaihtamaan ajatuksia, esittämään kysymyksiä sekä jakamaan kokemuksia. Siellä käydään myös läpi työnantajakyselyssä esille tulleita yleisesti pohdituttaneita teemoja sekä esimerkiksi rahoittajan ajankohtaisia terveisiä.

Paikka auki -treffeillä tapaavat avustusohjelman rahoituksella palkatut työntekijät. Pääosassa ovat työntekijöiden toiveet ja ajatukset, avoin vuorovaikutus sekä mahdollisuus oman alueen toisten Paikka auki -työntekijöiden löytämiseen. Tapaamisissa työntekijöille tulee tutuksi alueen muita sote-alan järjestöjä sekä järjestöistä löytyviä työpaikkoja.

Teematreffejä järjestetään satunnaisesti toivottujen teemojen pohjalta ja ne ovat suunnattu teemasta riippuen joko työnantajille, avustuksella palkatuille työntekijöille tai kaikille ohjelmassa mukana oleville.

Verkkotreffit ovat tapaamisia, joita järjestetään etänä verkon kautta. Ne ovat teemasta riippuen suunnattu joko työnantajille, avustuksella palkatuille työntekijöille tai kaikille asiasta kiinnostuneille. Ilmoittautumisen jälkeen lähempänä tapahtumaa sähköpostiin lähetetään linkki, josta pääsee osallistumaan tapahtumaan. Verkkotreffien osallistujille mikrofonit eivät valitettavasti voi olla päällä, mutta kysymyksiä voi lähettää chatin kautta koko tapahtuman ajan.


8.4. Järjestötreffit

Verkossa klo 13.00 - 13.30
Osallistu tästä


16.4. Paikka auki -treffit

Verkossa klo 9.00 - 10.00
Osallistu tästä


20.4. Infotilaisuus

Oulu ETÄYHTEYDELLÄ
Kumppanuuskeskuksen järjestöväen teemakahvila

Ilmoittaudu 16.4. mennessä.


22.4. Järjestötreffit

Verkossa klo 13.00 - 13.30
Osallistu tästä


27.4. Paikka auki -treffit
ja Järjestötreffit

Turku
ETÄYHTEYDELLÄ 

Ilmoittaudu 20.4. mennessä.


30.4. Paikka auki -treffit

Verkossa klo 9.00 - 10.00
Osallistu tästä


6.5. Järjestötreffit

Verkossa klo 13.00 - 13.30
Osallistu tästä