PAIKKA AUKI

MediallePaikka auki -avustusohjelma

Paikka auki on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma, josta jaetaan avustuksia sosiaali- ja terveysjärjestöille nuorten ja osatyökykyisten työllistämiseen. Ohjelma on käynnissä toistaiseksi.

Järjestöt voivat hakea työntekijän palkkaamiseen avustusta, joka kattaa työntekijän kulut 100%. Avustuksia hallinnoi sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) ja ohjelmaa koordinoi Nuorten Ystävät ry.

Ohjelman kautta hakuun tulevat työpaikat on tarkoitettu osatyökykyisille (ilman ikärajausta) sekä työn ja päätoimisen koulutuksen ulkopuolella oleville alle 30-vuotiaille nuorille. Lue tarkemmat kriteerit täältä

Paikka auki -avustusohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle vaikeasti työllistyvälle henkilölle vuoden työsuhde sosiaali- ja terveysalan järjestössä ja täten edistää heidän työelämävalmiuksiaan sekä jatkopolkumahdollisuuksiaan.

Kaikkiaan Paikka auki -ohjelman avulla on työllistetty jo lähes 2000 nuorta tai osatyökykyistä ympäri maata vuodesta 2014 alkaen.


Haastateltava hukassa?

Etsitkö haastateltavaksi järjestötoimijaa, asiantuntijaa tai työntekijää? Paikka auki -tiimi auttaa mielellään median edustajia tiedon ja haastateltavien löytämisessä.


Ota yhteyttä!

Venla Tuohino

Viestintäkoordinaattori
venla.tuohino@nuortenystavat.fi

p. 044 428 7508Paikka auki -logot