Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

07.02.2022

Oletko huomannut, että löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista? Voit seurata meitä Facebookissa, YouTubessa, Twitterissä ja Instagramissa.

Facebookissa jaamme esimerkiksi tietoa avoimista Paikka auki -työpaikoista sekä kerromme kaikista ajankohtaisista ohjelmakuulumisista. Meillä on myös omat Facebook-ryhmät Paikka auki -työntekijöille ja Paikka auki -järjestöille. Näihin kannattaa liittyä!

YouTubessa näet videoita Paikka auki II -ohjelmakauden ajalta. Videoilla ääneen pääsevät niin Paikka auki -työntekijät kuin työnantajajärjestöt. YouTube-kanavalla on myös erinäisten tapahtumien taltiointeja. Käy kurkkaamassa!

Twitter on vaikuttamisen kanava. Täällä pidämme nuorten ja osatyökykyisten puolta työelämässä ja kerromme muun muassa Paikka auki -ohjelmassa tehtyjen tutkimusten tuloksista.

Instagram on rennompi kanava, jossa ohjelman mahdollisuuksiin pääsevät helposti tutustumaan hekin, jotka ovat mahdollisesti kiinnostuneita Paikka auki -työstä. Tilillämme vierailevat "instakaappaajat" eli nykyiset Paikka auki -työntekijät pääsevät tilillämme kertomaan omista työkokemuksistaan sote-alan järjestöissä.