Paikka auki juuri sinulle?

20.12.2022

Nuorten Ystävät ry:n koordinoima Paikka auki -avustusohjelma jatkaa toimintaansa kohdennetun toiminta-avustuksen avulla. Etsimme nyt joukkoomme osaavaa ohjelma- ja viestintäpäällikköä Ouluun sekä ihmisten kohtaamisesta innostunutta ohjelmakoordinaattoria Jyväskylään.

Paikka auki -tiimin kokoonpanoa vuosina 2020–2022.
Paikka auki -tiimin kokoonpanoa vuosina 2020–2022.

STM:n rahoittaman valtakunnallisen Paikka auki -avustusohjelman tarkoituksena on edistää vaikeasti työllistyvien alle 30-vuotiaiden sekä osatyökykyisten henkilöiden työllistymistä tarjoamalla työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan järjestöissä. Ohjelman kautta työllistyy vuosittain yli 200 nuorta ja osatyökykyistä.

Koordinaatiotiimin tehtävänä on tukea ohjelmassa mukana olevia järjestöjä ja niissä olevia Paikka auki -työntekijöitä, lisätä ohjelman tunnettuutta ja tuottaa tietoa kohderyhmälle. Koordinaatiotiimi auttaa sekä järjestöjä että työntekijöitä työsuhteen aikaisissa haasteissa, keskinäisessä verkostoitumisessa ja vuorovaikutuksessa sekä tukee avustuksen hakemisessa, viestii heille ja sidosryhmille ohjelman toiminnasta ja tuloksista.

Ohjelman koordinaatio on käynnistynyt hankkeena elokuussa 2018 ja jatkuu vakituisena toimintana vuoden 2023 alusta alkaen. Koordinaatiotiimissä työskentelee 4 työntekijää, joiden toimipisteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Keski-Suomessa ja Oulussa.

Ohjelma- ja viestintäpäällikkönä vastaat avustusohjelman koordinaatiosta ja viestinnästä sekä toimit tiimin esihenkilönä. Olet yhtä aikaa sekä kannustava ohjelmapäällikkö rautaiselle tiimille että monikanavaisen viestinnän vahva ammattilainen. Vastaat taloudesta, raportoinnista, rahoitushakemuksista sekä vaikuttavuusviestinnästä. Olet osaaja, joka ymmärtää ohjelman kohderyhmän tarpeita, ja jolta viestinnän sisältöjen luominen onnistuu vaivatta. Päällikkönä organisoit myös kohderyhmälle suunnatut vuosittaiset kyselytutkimukset.

Ohjelmakoordinaattorina osallistut tilaisuuksien ja koulutusten järjestämiseen yhdessä kahden muun ohjelmakoordinaattorin kanssa. Toimit työelämäasiantuntijana ja vastaat yhteydenpidosta ja tuen tarjoamisesta alueesi työnantajajärjestöille sekä Paikka auki -työntekijöille. Osaat kohdata ihmiset dialogisesti vahvalla ammattitaidolla. Kohderyhmille suunnattujen sisältöjen luominen some-kanaviin sujuu vaivatta.

Tutustu avoimiin työpaikkailmoituksiin tarkemmin Nuorten Ystävien rekrytointisivuilla ja hae paikkoja 8.1.2023 mennessä.

Odotamme hakemuksianne!