Disability Employment Forum 2022 – Erilaisia työnantajia, monenlaisia osaajia

25.08.2022

Vuoden 2022 Disability Employment Forum -tapahtuma järjestetään 13.10. Oulussa yhteistyössä Vates-säätiön, Nuorten Ystävien työllistämistä edistävien hankkeiden, klubitalojen, valmennuspajojen sekä Paikka auki -ohjelman kanssa.
Vuoden 2022 teemana on "Erilaisia työnantajia, monenlaisia osaajia". 

Ohjelma on nyt julkistettu – tervetuloa mukaan!

Aika: to 13.10.2022 klo 12-16
Paikka: Hybriditilaisuus. Technopolis Oulu, Silfvan kokoustila, Yrttipellontie 1, Oulu TAI etäosallistuminen
Hinta: maksuton

Disability Employment Forum on Vates-säätiön tapahtuma vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden työllistymisen edistämiseksi. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään yhteistyössä Nuorten Ystävien työllistämistä edistävien hankkeiden, klubitalojen, valmennuspajojen sekä Paikka auki -ohjelman kanssa.

DEF-tapahtuma on avoin ja suunnattu kaikille, jotka työskentelevät käsiteltävän aihepiirin parissa tai joita asia muuten koskettaa: esim. yritysten, viranomaistahojen, järjestöjen, oppilaitosten sekä sosiaali- ja terveysalan edustajat. Tilaisuus toimii kanavana heille, jotka kaipaavat tukea ja vinkkejä työnantaja- ja yritysyhteistyön kehittämiseen käytännössä.

Tapahtuman tavoitteena on kehittää työnantajayhteistyötä. Vuosittainen tapahtuma on osa työnantajien kanssa käytävää vuoropuhelua ja tiedotusta tukimuodoista, palveluista ja käytännöistä, joilla voidaan edistää vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden työllistymistä. 

Osallistumalla saat mahdollisuuden tulla mukaan rakentamaan uusia väyliä, joiden avulla lisätään yritysten tietoa vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden osaamisesta, kyvyistä ja potentiaalista. Tavan pohtia ja kehittää yhteiskunnallista ja sosiaalista vastuuta. Paikan kertoa onnistumistarinoita sekä nostaa esiin vammaisten työllistymisen mahdollisuuksia ja hyviä käytäntöjä.