Järjestömessut 2.–3.3.2021

Osallisuutta ja hyvinvointia tukevat Virtuaaliset järjestömessut

"Oppia ja uusia mahdollisuuksia Paikka auki -ohjelmasta" -keskustelutilaisuus


Paikka auki -avustusohjelma on mukana Virtuaalisilla järjestömessuilla tiistaina 2.3.2021 klo 14.00–15.00. Osuudessamme pääset kuulemaan, millaisia kokemuksia ohjelmaan osallistuneilla järjestöillä ja työntekijöillä on ollut. 

Paikka: verkkotapahtuma
Aika: tiistai 2.3. klo 14–15

Kokemusasiantuntijoina mukana ovat ohjaaja Sanni Ukkola Nuorten Ystävien klubitalo Pönkästä Oulusta ja toiminnanjohtaja Kaisa Kulmala Järjestökeskus Kitisestä Sodankylästä. Sannia ja Kaisaa keskusteluun johdattelevat ohjelmakoordinaattori Anu Lappalainen ja ohjelmapäällikkö Marjo Riitta Tervonen Paikka auki -koordinaatiohankkeesta.

Virtuaaliset järjestömessut on järjestöjen itsensä toteuttama kaksipäiväinen tapahtuma, jossa jokainen tuottaa ohjelmaa itse. Tapahtuma on suunnattu kaikille, joita järjestöjen toiminta ja mahdollisuudet kiinnostavat. 

Virtuaaliset järjestömessut järjestävät Lapin alueella osallisuutta lisäävät hankkeet: High Five, Hyvää huomista! sekä VALPAS 2. ESR-rahoitteisten hankkeitten taustaorganisaatioina toimivat Itä-Lapin kuntayhtymä, Ranuan kunta ja Nuorten Ystävät ry.

Tutustu järjestömessujen muuhun ohjelmaan ja näytteilleasettajiin tapahtuman verkkosivuilla: www.jarjestomessut.fi

Järjestömessujen tiistain ohjelmaan voit tutustua Järjestömessujen verkkosivuilla.

Tervetuloa mukaan!