PAIKKA AUKI

Ilmoita tietoja
Tietoa yhteystietorekisteristä

Paikka auki -koordinaatiohanke kerää kaikkien ohjelmaan osallistuvien järjestöjen (mentori ja yhteyshenkilö) ja Paikka auki -työntekijöiden yhteystiedot yhteystietorekisteriin.

Tietojen ilmoittaminen on tärkeää, jotta kehittämistoimintaan liittyviä kyselyjä, kutsuja tapahtumiin sekä tietoa Paikka auki -ohjelmasta voidaan lähettää. Lisäksi tietoja käytetään koordinaatiohankkeen ja järjestöjen väliseen yhteydenpitoon. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen tai toimintaan.

Tiedot ilmoitetaan henkilökohtaisesti

Olit sitten mentori, yhteyshenkilö tai Paikka auki -työntekijä, jokaisen täytyy ilmoittaa tiedot henkilökohtaisesti. Uusi tietosuojalaki edellyttää jokaiselta henkilökohtaisen suostumuksen tietosuojaselosteen hyväksymisestä, jos tietoja tallennetaan rekisteriin. Tämän vuoksi emme myöskään pysty siirtämään tietoja vanhasta järjestelmästä uuteen.

Ilmoittakaa yhteyshenkilön ja mentorin tiedot, vaikka Paikka auki -työntekijä ei olisi vielä aloittanut. Paikka auki -työntekijän tiedot ilmoitetaan heti työsuhteen alettua.  

Tiedoissa tapahtunut muutos

Jos tiedoissasi tapahtuu muutos, kirjaa järjestelmään uudet tietosi ja ilmoita meille vanhan henkilötiedon poistosta sähköpostitse paikkaauki@nuortenystavat.fi. Jos huomaat lomakkeessa virheen tai kohtaat täyttämisessä ongelman, olethan yhteydessä p. 044 746 2106.

Noudatamme Nuorten Ystävien tietosuojalausuntoa.