PAIKKA AUKI

Ilmoita tietoja
Uusi yhteystietorekisteri

Syyskuun 2020 alusta lähtien Paikka auki -ohjelman koordinaatiohanke kerää kaikkien Paikka auki -ohjelmaan osallistuvien järjestöjen (mentori ja yhteyshenkilö) ja Paikka auki -työntekijöiden yhteystiedot yhteystiedot yhteystietorekisteriin.

Tietojen ilmoittaminen on tärkeää, jotta kehittämistoimintaan liittyviä kyselyjä, kutsuja tapahtumiin sekä tietoa Paikka auki -ohjelmasta voidaan lähettää. Lisäksi tietoja käytetään yhteydenpitoa varten. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen tai toimintaan.

Tiedot ilmoitetaan henkilökohtaisesti

Olit sitten mentori, yhteyshenkilö tai Paikka auki -työntekijä, jokaisen täytyy ilmoittaa tiedot henkilökohtaisesti. Uusi tietosuojalaki edellyttää jokaiselta henkilökohtaisen suostumuksen tietosuojaselosteen hyväksymisestä, jos tietoja tallennetaan rekisteriin. Tämän vuoksi emme myöskään pysty siirtämään tietoja vanhasta järjestelmästä uuteen.

Tärkeää olisi, että tiedot ilmoitetaan heti työsuhteen alettua, jotta ajankohtaista tietoa saadaan kohdistettua työsuhteen alusta saakka. Voit kuitenkin ilmoittaa tietojasi missä työsuhteen kohdassa tahansa. Ilmoita tiedot myös siinä tapauksessa, vaikka olisit ne jo aikaisemmin kertaalleen vanhaan järjestelmään ilmoittanut.

Tiedoissa tapahtuu muutos

Jos tiedoissasi tapahtuu muutos, ilmoita järjestelmään kokonaan uudet tietosi ja ilmoita meille vanhan henkilötiedon poistosta sähköpostiin paikkaauki@nuortenystavat.fi tai p. 044 746 2106.

Jos huomaat lomakkeessa virheen tai täyttämisessä kohtaat ongelman, olethan heti yhteydessä ohjelmakoordinaattoriimme Anu Lappalaiseen, p. 044 746 2106.

Noudatamme Nuorten Ystävien tietosuojalausuntoa.